Legyél te is felkészült várandós!
Kattints a gombra és indítsd el az INGYENES jelentkezést!

Van-e mélyebb önismereti út egy Nő számára a várandósságnál és az anyává válásnál?

Ha szeretnéd, hogy életed beavatásán végig kísérjen, vezessen valaki, akitől tabu nélkül bármit kérdezhetsz és aki felkészült, támogató teret ad a számodra, akkor az Anya jól van! szülésfelkészítő programot Neked hoztam létre!

Ha szeretnél egy teljesen a te igényeidre szabott szülésfelkészítőt, akkor a dúlai szemléletű INGYENES online beszélgetésem neked való!

Szeretném minden anyukának fogni a kezét a fogantatástól, a várandósságon át, a szülésig és azon túl is.

Tudd hogy nem vagy egyedül a félelmeiddel, a kétségeiddel, a válaszok ott vannak benned, én pedig abban segítelek, hogy ezeket közösen megtaláljuk.

Beszélgetés kezdete: 2024.06.20.

A szülés nem tervezhető, de megfelelő információk birtokában lehetőségünk van a lehető legjobb, életre szóló szülésélményre.

Praktikus tanácsok
Fizikai felkészülés
Mentális hangolódás
Ha úgy gondolod, hogy mindent megtalálsz az interneten, igazad van, de az biztos, hogy nem Neked és Rólad szól.Tarts velünk a beszélgetésen és mindent elmesélek a szülésről kertelés nélkül, ráadásul kérdezhetsz is biztonságos térben.
Az elmúlt 15 év minden tapasztalata, tanulása és a saját szüléseim élménye együtt hívta életre az AnyaJólvan! szülésfelkészítő programot és ezt a Webinárt is.

Miért érdemes csatlakozni hozzánk?

 1. Az információ hatalom! „Ha nem ismered a választási lehetőségeidet, akkor nincsen egy sem.”
  A tájékozódás és az előzetes felkészülés segít csökkenteni a szorongást és a bizonytalanságot, amiről sok kismama beszámol.
 2. Praktikus ismeretek és készségek a várandósság és a vajúdás idejére:
  A program során szerzett tudás segít a kismamának megérteni a szülés különböző fázisait, megismerni a fájdalomcsillapítási lehetőségeket, megtanulni légzéstechnikákat és más hasznos készségeket, amelyek segíthetnek a vajúds során.
 3. Fizikai felkészülés és testi-lelki nyugalom:
  A program lehetőséget nyújt a testmozgásra és a lazításra, például a relaxációs gyakorlatok és kismama jóga révén. Ezek az tevékenységek segítenek a kismamának könnyebben megélni a várandóssággal járó fizikai és lelki változásokat, valamint felkészítenek a szülésre.
 4. Mentális és érzelmi támogatás:
  A program során kapott támogatás és megértés segíthet a kismamának megbirkózni az érzelmi hullámokkal és a szülés előtti stressz helyzetekkel. Az ilyen típusú támogatás növeli az önbizalmat és segít fenntartani az egészséges mentális állapotot.
 5. Kapcsolatok és közösség:
  A szülésfelkészítő program lehetőséget nyújt arra, hogy a kismamák megismerjék egymást, tapasztalatokat cseréljenek és támogassák egymást az anyaságra való felkészülés folyamatában. Ez erősítheti a kapcsolatokat és segíthet kialakítani egy támogató közösséget.

2010 óta vagyok dúla, jógaoktató és masszőr. Több tucat szüléskísérés tapasztalatával, sok-sok várandós anyuka történeteivel, megosztásaival, megoldásaival fordulok feléd. Két saját gyermek születésének élményével, melyben megéltem a mélységeket és a magasságokat is, hiszem, hogy képes vagyok felkészíteni téged és támogatni benneteket a szülővé válás útján. A napjaimat kitölti a várandós nők kísérése a jógaórákon, a kismama masszázsok alkalmával és a szülésfelkészítőkön. Mindennap élem az anyaságot és mellette sok sok szerepben egyensúlyozok, ahogy minden mai nő.

Szeretném minden anyukának fogni a kezét a fogantatástól, a várandósságon át, a szülésig és azon túl is. Szeretnék egy lehetőség lenni a kezükben, melyhez nyúlhatnak, ha feszültek, kérdéseik vannak, vagy ha csak egy kis pihenésre és feltöltődésre lenne szükségük. Lehet ez egy közösség, ahol a kapocs az anyaság, az elfogadás és egymás megtartása.

Abban hiszek, hogy megfelelő információ birtokában képes vagy a lehető legjobb döntést meghozni saját magad és a kisbabád számára. Szívügyem az edukáció, szeretném, hogy tudd, hogy nem vagy egyedül a félelmeiddel, a kétségeiddel, a válaszok ott vannak benned én pedig abban segítelek, hogy ezeket közösen megtaláljuk.

A várandósság mindenképpen megváltoztatja egy nő életét, egy olyan önismereti gyorstalpaló, amiben rengeteg lehetőség rejlik. Ha ezzel tisztában vagyunk, ráébredünk, hogy vannak lehetőségeink, nem kell sodródni, az információk segítenek eligazodni ebben az egész zavaros helyzetben, közben pedig felnövesztjük magunkban azt az Nőt, aki képes szülni és anyává válni.

Hidd el te is képes vagy rá! Segítek benne, hogy elérd!
anya gyermekével

© 2024 Szlifka Tünde dúla, masszőr és jógaoktató.  Adatvédelmi tájékoztató | Impresszum | Made with ❤ by hannahdesign